[Afisz. Incipit] Do mieszkańców miasta i powiatu kwidzyńskiego! W związku z obchodem święta odrodzenia Polski-Ludowej ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem święta.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.