Ex Libris Jadwigi Beaupré Dr. Med - Brudnicki, Marek (1912-1985).; Beaupré, Jadwiga (1902-1984). (1941)
Na tle stojących pionów książek napis: Ex Libris Jadwigi Beaupré Dr. Med, niżej kwiatek.
Nazwisko artysty i data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona Katalogu Biblioteki Narodowej, 18.01.2022
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.