Ex Libris Gallicis Hermann Wiese D. M. - Meyer, Daniel (1908-1993) (1982)
Popiersia: Rabelais'ego, Voltaire'a i Balzac'a. Pod podobiznami wstęga z nazwiskami, pośrodku tarcza herbowa z kogutem. Napis u góry: Ex Libris Gallicis i u dołu: Hermann Wiese. Sygn. aut. w obrębie kompoz.