Ex Libris Gallicis Hermann Wiese - Meyer, Daniel (1908-1993).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([S. l., 1982)
Popiersia: Rabelais'ego, Voltaire'a i Balzac'a. Pod podobiznami wstęga z nazwiskami, pośrodku tarcza herbowa z kogutem. Napis u góry: Ex Libris Gallicis i u dołu: Hermann Wiese. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 16.01.2014