Solidarność nie głosuje ([S.l. : s.n., 1987)
Bibuła solidarnościowa nawołująca do bojkotu referendum w 1987 r.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne