Jana Beránka Exlibris / KWiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1942)
W prostokątnej ramce ozdobna owalna rama z napisem: Jana Beránka, pod nią napis: Exlibris, pod wyobrażeniem autograf autora.