[Afisz. Incipit] Apel do matek m. Malborka ... - Liga Kobiet (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wzroście zachorowań na biegunki wśród niemowląt i pomocy dla matek karmiących.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.