[Afisz. Incipit] 1 maj Święto Klasy Robotniczej Ludu Pracującego Miast i Wsi Całej Polski Ludowej. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem obchodów w Wejherowie.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pierwszy Maja; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne