Thomas Stearns Eliot - Cocktail Party / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1984)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 10.11.1984 r. w Ratuszu Staromiejskim w Gdańsku. Reżyseria: Tadeusz Byrski, scenografia: Marian Kołodziej.