Tibor Dèry - Reportaż z pop-festiwalu = Kèpzelt riport egy amerikai pop-fesztivàlról / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 25.06.1983 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Gordon, scenografia: Małgorzata Żak-Iszoro, muzyka: Gabor Presser.