Aus Danzigs Vergangenheit Ansicht der alten Wallstrecke von Bastion Roggen bis Bastion Ochs. (1913)
Przedstawia drogę wiodącą wzdłóż bastionów Żytniego (Roggen) i Wół (Ochs) w kierunku pływalni wojskowej, 1913 r.