[Afisz. Incipit:] Rodacy! Prochy naszych kochanych Braci [...]. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości złożenia na cmenatrzu szczątków pomordowanych przez hitlerowców mieszkańców Gniewa 1-2.06.1947.