[Fermstal w Pruszczu Gdańskim] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia zbiór koniczyny przeznaczonej na kiszonki, na polach spółdzielni hodowlano-rolniczej Lipowa, 1979 r.