[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Koszalinie z dnia 29 lipca 1955 r. w sprawie powszechnej akcji odszczurzania na terenie miasta Koszalina / Fabiańczyk Roman. - Fabiańczyk, Roman (1922-1989) ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o akcji odszczurzania w Koszalinie.