Brigite Blum Ex libris / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1980)
Kwitnąca roślna, opleciona wstęgą z napisem: Brigite Blum Ex libris, z płatków kwiatu wyłania się główka kobieca, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.