Abend-Musik : zum Besten der Gemeindepflege am Totenfest, Sonntag, den 26. November 1916, nachmittags 5 Uhr. ([Danzig : s.n.], 1916)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gdańsku w Sankt Johannis-Kirche (kościół św. Jana) 26 października 1916 r.
Miejsce ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- życie religijne