Der Reichsverband bildender Künstler Deutchlands Bezirksgruppe Danzig. ([wydawca nieznany], 1929)
Zaproszenie wraz z programem na wieczór 28.09.1929 do Czerwonej Sali (Roten Saal) w sopockim Domu zdrojowym.