Der Reichsverband bildender Künstler Deutchlands Bezirksgruppe Danzig. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Zaproszenie wraz z programem na wieczór 28.09.1929 do Czerwonej Sali (Roten Saal) w sopockim Domu zdrojowym.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie intelektualne; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Zaproszenia -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.