Ex Libris Winiarstwo [Janusz Skiba]. - Skiba, Janusz (1932- ). (1975)
Przedstawia wieżę ratuszową, w którą wpisany jest kieliszek. U dołu napis: Ex Libris, z lewego boku napis: Winiarstwo, z prawej strony winne grono.