Ex Libris Winiarstwo - Skiba, Janusz (1932- ). ([S. l., 1975)
Przedstawia wieżę ratuszową, w którą wpisany jest kieliszek. U dołu napis: Ex Libris, z lewego boku napis: Winiarstwo, z prawej strony winne grono.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.