[Dosiego Roku] / [Konstanty Gorski]. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1895)
Przedstawia rozradowanego szlachcica z dwoma beczkami na rękach, którego wita, z otwartymi ramionami i z kuflem w dłoni, drugi szlachcic. W tle napis na czterech beczkach: 1905. Obok szlachciców po prawej stronie napis: Dosiego Roku.