Hotel "Orbis" - Posejdon fot. K. Kamiński, T. Sumiński. - Kamiński, Krzysztof (1939-2019) (Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia 5 widoków Hotelu Posejdon w Gdańsku Jelitkowie, ok. 1975 r.