Hotel "Orbis" - Posejdon - Kamiński, Krzysztof (1939-2019); Sumiński, Tadeusz (1924-2009).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Warszawa] : Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia 5 widoków Hotelu Posejdon w Gdańsku Jelitkowie, ok. 1975 r.
Miejsce wyd. i data wg działalności wyd. i daty w korespondencji.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Jelitkowo (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- karty pocztowe