Jan Rhebergen E. S. - Schöner, Erich Anton (1901-1979) (1960)
Przedstawia w górnej części żaglówkę przy nabrzeżu, w głębi rząd kamieniczek, w dolnej partii młyn. W środku na banderoli napis: Jan Rhebergen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.