[Afisz. Incipit] Dnia 29 czerwca 1947 r. - Sopot Święto Morza 1947 ... wielki koncert symfoniczny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w Operze Leśnej. Dyrekcja: Wodiczko; fortepian: Lisicki.