[Afisz. Incipit] Dnia 29 czerwca 1947 r. - Sopot Święto Morza 1947 ... wielki koncert symfoniczny ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w Operze Leśnej. Dyrekcja: Wodiczko; fortepian: Lisicki.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.