[Afisz. Incipit] Oddział Gdański Towarzystwa Naukowego zawiadamia, że ... Edward Jerzy Pokorny wygłosi odczyt ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz infomrujący o odczycie Edwarda Jerzego Pokornego na Politechnice Gdańskiej, 21.05.1959 r.