Ez A Könyv Antal Sándoré - Bottlik, Tibor (1884-1974).; Sándor, Antal (1882-1944). (1944)
W podwójnej ramce nagi mężczyzna siedzi na drzewie i czyta książkę, pod drzewem stoi kilka psów. U dołu między dwiema sowami napis: Ez A Könyv Antal Sándoré, nazwisko artysty ryte w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data na podstawie działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 1900-1945.