[Afisz. Incipit] Pod protektoratem starosty powiatowego urządza się doroczne święto W.F. i P.W. w Bytowie. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o święcie 21.09.1947 r.
Keywords: Bytów (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.