Familienabend : zum Besten der Frauenhilfe am Sonntag, d. 10. Dezember 1916, abds. 6 Uhr im Gemeindesaal. ([s.n.], 1916)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejce w Heilandskirche Danzig-Schidlitz 10 grudnia 1916 r.