Mistyka drogą do Boga Ojca / Stanisław Urbański. - Urbański, Stanisław (1947- ).
1. Mistyka jako droga. 2. Czym jest mistyka? 3. Mistyczna tajemnica "nowego życia" w Bogu Ojcu. 4. Doświadczenie obecności Boga Ojca.