[Książę Filip Koburg w Gdańsku] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1998)
Przedstawia wizytę księcia belgijskiego Filipa w Ratuszu Głównego Miasta, około 1998 r.
Tytuł i data nadane przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Wizyty oficjalne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1990- -- fotografie