Hanna Kallenberg Ex Libris Holzhey. - Holzhey, Hermann (1878-1935) (1890)
Przedstawia jadącą konno kobietę w rokokowym stroju, niżej tarcza herbowa i na niej napis Hanna Kallenberg, u dołu wśród wici roślinnych napis "Ex Libris". Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.