Hanna Kallenberg Ex Libris - Holzhey, Hermann (1878-1935).; Kallenberg, Hanna ([S. l., 1890)
Przedstawia jadącą konno kobietę w rokokowym stroju, niżej tarcza herbowa i na niej napis Hanna Kallenberg, u dołu wśród wici roślinnych napis "Ex Libris". Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.; Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Niemcy -- 1870-1914.