Exlibris Klaus Rödel XIV Congrès International Del'Ex Libris Aoùt 1972 À Helsingör Danemark / [Valerijonas Jucys]. - Jucys, Valerijonas Vytautas (1930-2016) (1971)
Przedstawia mężczyznę dźwigającego na plecach koronę z napisem: Exlibris, nogi utworzone z liter tworzących napis: Klaus Rödel, po obu stronach postaci napis: XIV Congrès International Del'Ex Libris Aoùt 1972 À Helsingör Danemark. Pod wyciskiem płyty ołówkiem sygn. aut. i rok.