Jezus Opuszczony jako objawinie miłosiernego oblicza Boga : refleksja w świetle pism Chiary Lubich / Katarzyna Wasiutyńska. - Wasiutyńska, Katarzyna
Słowa kluczowe: Chiara Lubich, miłosierdzie, Jezus Opuszczony.