Jezus Opuszczony jako objawinie miłosiernego oblicza Boga : refleksja w świetle pism Chiary Lubich - Wasiutyńska, Katarzyna (2018)
Słowa kluczowe: Chiara Lubich, miłosierdzie, Jezus Opuszczony.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 109-110.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Lubich, Chiara -- (1920-2008) -- krytyka i interpretacja; Bóg -- miłosierdzie