Cień poety - Wydżga, Krystyna (1941- ).; Wydżga, Bohdan (1858-1933).; Wydawnictwo Słowo/Obraz Terytoria (Gdańsk : Słowo/Obraz Terytoria, 2011)
Monografia poświęcona Bohdanowi Wydżdze w 75. rocznicę śmierci.
Współwyd.: Czeremcha / Bohdan Wydżga.
Keywords: Wydżga, Bohdan -- (1858-1933) -- biografie; Wydżgowie -- (rodzina).