Ex Libris Hugo Thibaut : Non Omnis Moriar / [L. Asperslag]. - Asperslag, Louis (1921- ). ([wydawca nieznany], 1959)
W kole przedstawia kleszcze na tle cytry i Gryfa. Wokoło napis: Ex Libris Hugo Thibaut Non Omnis Moriar. Sygnatura artysty monogram LA w obrębie kompozycji.