Zakłady Przemysłu Dziewiarskiego "Fala" w Gdańsku-Oliwie / fotografia Jan Antoni Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia: Leonarda Osiak podczas mechanicznego cięcia tkaniny wg przygotowanych wzzorów oraz widok szwalni, luty 1979 r.