[Afisz. Incipit] Okregowe Zawodowe Pogotowie Pożarnicze w Kwidzyniu urzadza ... zabawę taneczną z okazji "Tygodnia Strażackiego" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie 21.06.1947 r. w salach OMTUR.