Tu mówi Tajmyr : komedia w 3 aktach 4 odsłonach Konstantego Isajewa i Aleksandra Galicza - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1949)
Program teatralny premiery 15.02.1949 r. Sezon 1948/49. Reżyseria: Halina Gallowa, dekoracje: Iwo Gall, muzyka: Janusz Grot, kierownik literacki: Kazimierz Barnaś.
Keywords: Gall, Iwo -- (1890-1959) -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.