[Afisz. Incipit:] W środę, dnia 14 lipca 1948 r. ... odbędzie się międzynarodowy mecz piłki nożnej pomiędzy S.K. Karlovo Pole Brno-Czechosłowacja - Reprezentacja Tczewa. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu na stadionie miejskim w Tczewie.