Dożynki połączone z Wielką Zabawą Ludową. (Ustka : [s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce w Ustce 7.09.1947 r.
Keywords: Reforma rolna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne