[Afisz teatralny] Bertolt Brecht - Matka Courage i jej dzieci : Kronika wojny trzydziestoletniej / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz teatralny informujący o spektaklu 16-17.08.1966 r. Reżyseria: Jerzy Goliński, scenografia: Jadwiga Pożakowska.