[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Budowy Warszawy i Zarząd Zieleni Miejskiej w Sopocie organizują na Molo Festyn Przyjaźni ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie 18.09.1955 r. W programie zawody sportowe dla dzieci, koncerty oraz balet. Dochód z imprezy przeznaczony na Społeczny Fundusz Odbudowy Stolicy.