[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Budowy Warszawy i Zarząd Zieleni Miejskiej w Sopocie organizują na Molo Festyn Przyjaźni ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie 18.09.1955 r. W programie zawody sportowe dla dzieci, koncerty oraz balet. Dochód z imprezy przeznaczony na Społeczny Fundusz Odbudowy Stolicy.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Molo sopockie (Sopot, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.