[Afisz. Incipit] Regulamin wewnętrzny porządku domowego dla mieszkańców miasta Pruszcza Gdańskiego. (Pruszcz Gdański : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz z treścią regulaminu.
Keywords: Pruszcz Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Pruszcz Gdański (woj. pomorskie, pow. gdański, gm. Pruszcz Gdański); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne