Ex Bibliotheca J. Loeff [Stols]. - Stols, Alexandre Alphonse Marius (1900-1973) (1932)
W ramce z gwiazdek napis u góry: Ex Bibliotheca, u dołu: J. Loeff, pośrodku w ramce napis: In Necessariis Unitas In Dubiis Libertas In Omnibus Caritas.