[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Cudzoziemczyzna : Komedia w 3 aktach wierszem / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Reżyseria: Jerzy Merunowicz, oprawa plastyczna: Józefa i Jan Setkowiczowie.